0638404842 info.ikchetpalet@spectrum-spco.nl

Kennismaking

Je bent van harte welkom om nader kennis te maken met onze nieuwe school. Tijdens een kennismakingsgesprek ontvang je informatie over de school en ons onderwijsconcept.

Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Marian Siepel (directeur).

Het inschrijfproces

Voor het zoeken naar een school en het selecteren van de juiste plek is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Wij delen hieronder alvast wat informatie.

 • Waarmee start ik mijn inschrijving?

  Bij elke inschrijvingsprocedure starten wij met een gesprek om kennis te maken met elkaar en met de school, op een voor jou gewenst moment. Zo krijg je als ouder een beter beeld van de school en lesvorm en krijgen wij als school een beter beeld van het kind.

 • Wat houdt het kennismakingsgesprek in?

  Je kunt tijdens de kennismaking meer horen over Het Palet, de lesinhoud en de wijze waarop wij het onderwijs vormgeven. Voor het maken van een afspraak kun je contact opnemen met Marian Siepel via 06 – 38 40 48 42 of onderstaand inschrijvingsformulier invullen.

 • Van kennismaking naar inschrijving

  Wij starten altijd eerst met een kennismaking. Wanneer er na de kennismaking geen vragen voor zowel jou als voor de school zijn die beantwoord moeten worden, is het mogelijk om direct jouw kind in te schrijven. Wanneer de school nog meer informatie nodig heeft over de ontwikkeling van het kind, heeft de school 10 weken om deze informatie in te winnen. De school neemt voor het einde van de 10 weken contact op.

 • Wanneer zal ik een bevestiging ontvangen dat mijn kind definitief is ingeschreven?

  Binnen 2 weken ontvang je een bevestiging op de inschrijving.

Bij Het Palet mag je zijn wie je bent

Met je eigen talent.

Aanmelden voor inschrijving

Al vanaf 0 jaar kun je bij ons jouw kind inschrijven.

Wil je wellicht jouw kind in gaan schrijven maar ben je eerst nog benieuwd naar meer informatie? Vul dan ons formulier in op de contactpagina en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Afspraak maken om aan te melden voor inschrijving? Vraag een gesprek aan en wij nemen contact met je op

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.